امروزه مصرف چاي سبز از نظر سلامتي بسيار مفيد و با ارزش تر از چاي سياه است زيرا ميزان پلي فنول آن بيش از چاي سياه است .
چاي سبز به دليل اين که در عمل آوري و فرآوري کارخانه مرحله تخمير را ندارد ، داراي خواص بيشتري است زيرا پلي فنول آن از بين نمي رود. در چاي سبز حداکثر مقدار آنتي اکسيدان ها و پلي فنول ها حفظ مي شود .
چاي سبز به عنوان پيشگيري کننده از حمله قلبي وسرطان شناخته شده و يک نقويت کننده بسيار مفيد است. اين چاي داراي خاصيت ضد چربي (از هر نوع) و مقوي اعصاب است و با مصرف چاي سبز کلسترول خون به ميزان قابل توجهي کاهش مي يابد.
پژوهشگران براين باورند که نوشيدن چاي سبز حتي باعث ترميم سلول هاي آسيب ديده رگ ها و قلب مي شود و روند ترميم سلول ها را تسريع مي کند.چاي سبز، معده را تقويت و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف مي کند. چاي سبزباعث تقويت حافظه مي شود و براي افراد افسرده، يک داروي ضد افسردگي است زيرا نوشيدن چاي سبز باعث نشاط مي شود.
چاي سبز نيز همانند چاي سياه مانع از جذب آهن بدن مي شود و بهترين زمان براي مصرف اين چاي يکي تا دو ساعت قبل يا بعد از غذاست به طوري که مصرف چاي با غذا اصلا مناسب نيست .
درباره این سایت