امروزه مصرف چاي سبز از نظر سلامتي بسيار مفيد و با ارزش تر از چاي سياه است زيرا ميزان پلي فنول آن بيش از چاي سياه است .


چاي سبز به دليل اين که در عمل آوري و فرآوري کارخانه مرحله تخمير را ندارد ، داراي خواص بيشتري است زيرا پلي فنول آن از بين نمي رود. در چاي سبز حداکثر مقدار آنتي اکسيدان ها و پلي فنول ها حفظ مي شود .


چاي سبز به عنوان پيشگيري کننده از حمله قلبي وسرطان شناخته شده و يک نقويت کننده بسيار مفيد است. اين چاي داراي خاصيت ضد چربي (از هر نوع) و مقوي اعصاب است و با مصرف چاي سبز کلسترول خون به ميزان قابل توجهي کاهش مي يابد.


 


پژوهشگران براين باورند که نوشيدن چاي سبز حتي باعث ترميم سلول هاي آسيب ديده رگ ها و قلب مي شود و روند ترميم سلول ها را تسريع مي کند.چاي سبز، معده را تقويت و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف مي کند. چاي سبزباعث تقويت حافظه مي شود و براي افراد افسرده، يک داروي ضد افسردگي است زيرا نوشيدن چاي سبز باعث نشاط مي شود.


چاي سبز نيز همانند چاي سياه مانع از جذب آهن بدن مي شود و بهترين زمان براي مصرف اين چاي يکي تا دو ساعت قبل يا بعد از غذاست به طوري که مصرف چاي با غذا اصلا مناسب نيست .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

واژه Adrian موسسه انتفاعی اخوان رزین درآمد از بیت کوین MHKashian پلی آلومینیوم کلراید عسل درمانی لحظه ها و همیشه