چاي سياه مقداري زيادي کافئين دارد از اين رو اثر آرام بخشي برروي سيستم بدن برجاي مي گذارد .همچنين نوشيدن چاي منجر به رفع خستگي افراد مي شود و از همه مهمتر مي تواند به بدن پلي فنول ( مواد آنتي اکسيدان هايي که موجب محافظت از سلول هاي انسان مي شوند ) برساند.
اکنون 51 خاصيت براي چاي سياه گزارش شده است که مهم ترين اين خواص عبارت از ضد درد، ضد آميب، ضد آايمر (ضد فراموشي)، ضد آرتريت ، ضد تصلب شرائين، ضد باکتري، ضد سرطان ، ضد افسردگي، ضد قند خون ، ضد التهاب، ضد جهش ژني، ضد نيتروزآمين، ضد اسپاسم، ضد ويروس، مقوي قلب، محرک سيستم عصبي مرکزي، ادرار آور، محافظ کبد ، کاهنده ي پرفشاري خون ، محرک قدرت ايمني بدن، کاهش دهنده ي چربي خون، کاهش دهنده ي تري گليسريدها و محرک مجاري تنفسي است .
پس از صرف غذا بايد تا دو ساعت از نوشيدن چاي خودداري کرد تا بدن فرصت جذب آهن غذا را داشته باشد . استفاده بيش از اندازه چاي براي خانم هايي که در معرض خطر کم خوني قرار مي گيرند ، خطرناک است زيرا از جذب آهن غذا جلوگيري مي کند .
ولي آنتي اکسيدان هاي موجود در چاي سياه با آزاد کردن راديکال ها منجر به تاخير بيماري قلبي و عروقي مي شود و عوامل پيش ساز را خنثي مي کنند .
درباره این سایت